Hoe gaat DNWG om met het coronavirus? Meer informatie

Aansluiting

Klanten geven ons een 7,8*
DNWG scoort hoog op Klanttevredenheid Dienstverlening Deskundigheid Planning werkzaamheden Uitvoering werkzaamheden

Nieuws

Op dit moment zijn er geen nieuwsberichten over aansluitingen.

Woont u op Goeree-Overflakkee? 

Lees meer over de taakverdeling in dit gebied

 

Nieuwe aansluiting of aansluiting wijzigen?

U wilt als verbruiker een nieuwe aansluiting of wilt u uw bestaande aansluiting wijzigen (verzwaren, verplaatsen of verwijderen)? Dat kan! Alle aanvragen kunt u indienen via www.mijnaansluiting.nl. U krijgt hierna vrijblijvend tot de acceptatie een offerte toegezonden. 

 

Dit geldt voor aanvragen voor elektriciteit, gas, drinkwater en data.

Bekijk ook de video over aansluitingen

Wijziging van uw aansluiting

Wilt u graag de meterkast op een andere locatie in uw woning of bedrijfspand? Dan vraagt u een wijziging van uw aansluiting.

 

Bouw aansluiting

Gaat u ergens bouwen? En moet deze tijdelijke aansluiting in een later stadium worden omgezet in een permanente aansluiting? Vraagt u dan een bouwaansluiting aan.

 

Verwijderen van uw aansluiting

Wilt u aardgasvrij gaan wonen? Of bent u van plan om uw woning of bedrijfspand te slopen?

Dan kunt u er voor kiezen om uw gasaansluiting te verwijderen. 
Meer informatie over het verwijderen van de gasaansluiting [link maken naar bovengenoemde landingspagina over aardgasvrij wonen]


Neemt u daarover contact op met uw netbeheerder. Voor elektriciteit en gas is dat Enduris. Voor verwijdering van uw aansluitingen op het drinkwaternet en op het datanet kunt u direct met het Front Office van DNWG contact opnemen.


Let op!
 Voor uw aansluiting kan worden gerealiseerd dient uw aansluiting te voldoen aan de gestelde normen. Hierover kunt u meer informatie terugvinden via Vraag en antwoord en www.mijnaansluiting.nl. 

Wilt u liever telefonisch contact voor (technische) vragen? Neem dan contact op via 0113-741100. Of stuur een e-mail naar info@DNWG.nl

 

Grootverbruiker?

Voor informatie over het aansluiten, verzwaren, verplaatsen of verwijderen van een grootverbruiksaansluiting kijkt u op de website van uw regionale netbeheerder. Voor elektriciteit en gas is dit Enduris.

 

Grootverbruik elektriciteit: > 3 x 80 Ampère

Grootverbruik gas: > 40 m3/h gas (≥G40)

Heeft u een storing, vraag, opmerking of klacht?