Drinkwateraansluiting aanvragen/wijzigen/verwijderen

Klanten geven ons een 7,8*
DNWG scoort hoog op Klanttevredenheid Dienstverlening Deskundigheid Planning werkzaamheden Uitvoering werkzaamheden

Drinkwateraansluiting aanvragen

Wilt u een aanvraag voor een drinkwateraansluiting indienen in de provincie Zeeland, Zuid-Holland of Noord-Brabant? Ga dan naar www.mijnaansluiting.nl

 

Drinkwateraansluiting en watermeter verwijderen

Bent u eigenaar van een woning of pand waarvan de drinkwateraansluiting niet meer wordt gebruikt en wilt u de wateraansluiting (inclusief uw watermeter) laten verwijderen? Dien dan uw verzoek tot verwijdering in via www.mijnaansluiting.nl. Een aannemer verwijdert vervolgens uw drinkwateraansluiting en watermeter.

 

Let op: enkel de watermeter laten verwijderen is niet mogelijk.

 

Wilt u in de toekomst op hetzelfde adres weer over een wateraansluiting beschikken, dan betaalt u zelf de kosten voor het aanleggen van een nieuwe aansluiting tegen de dan geldende tarieven.

 

Evides Waterbedrijf produceert en levert drinkwater in Zuidwest-Nederland. In Zeeland werkt DNWG met Evides samen aan de drinkwaterleidingen.

 

Meer informatie

Graag vertellen wij u meer over water. Bent u op zoek naar informatie over het wisselen van de watermeter? Klik dan hier. Voor vragen over uw drinkwaterfactuur, kunt u contact opnemen met Evides op telefoonnummer: 0900 0787.

Heeft u een storing, vraag, opmerking of klacht?