Netbeheerders

Zoekt u een betrouwbaar bedrijf dat adviseert, ontwerpt, bouwt en energienetten en installaties beheert? Dan bent u bij DNWG Infra aan het juiste adres. We doen dit op het gebied van elektriciteit, gas, water en data.

 

In de rol van service provider zijn we de schakel tussen de klant, de netbeheerder, de vergunningverlenende instanties en de verschillende leverende uitvoerende partijen. Onze grootschalig kennis en expertise op het gebied van de veiligheid en kwaliteit is het resultaat van jarenlange ervaring.

 

Doelstelling

Onze doelstelling is om projecten binnen planning en de geëiste productkwaliteit te leveren tegen marktconforme kosten. Onze regionale aanwezigheid zorgt voor het snel en adequaat oplossen van storingen: 24/7

 

Onze klanten

DNWG Infra adviseert, ontwerpt, bouwt en beheert energienetten en installaties voor netbeheerders zoals Stedin Netbeheer en TenneT TSO.

 

Samenwerkingen 

DNWG Infra heeft een samenwerkingsovereenkomst met Evides Waterbedrijf. Dat houdt in dat zij samen werkzaamheden ontwikkelen, plannen, voorbereiden, aanbieden, realiseren en opleveren. Het doel is minder overlast voor onze klanten en de omgeving doordat de straat maar één keer open gaat en het werk achter de voordeur in één keer klaar is. Daarnaast kunnen we op deze manier dezelfde kwaliteits- en veiligheidseisen gebruiken en verder verbeteren."

Snel naar diensten

Engineering en realisatie

Beheer en instandhouding

Heeft u een storing, vraag, opmerking of klacht?