DELTA Infra

Netbeheerders

Zoekt u een betrouwbaar bedrijf dat adviseert, ontwerpt, bouwt en energienetten en installaties beheert? Dan bent u bij DELTA Infra B.V. aan het juiste adres. We doen dit op het gebied van elektriciteit, gas, water en data. 

 

In de rol van service provider zijn we de schakel tussen de klant, de netbeheerder, de vergunningverlenende instanties en de verschillende leverende uitvoerende partijen. Onze grootschalig kennis en expertise op het gebied van de veiligheid en kwaliteit is het resultaat van jarenlange ervaring.

 

Doelstelling

Onze doelstelling is om projecten binnen planning en de geëiste productkwaliteit te leveren tegen marktconforme kosten. Onze regionale aanwezigheid zorgt voor het snel en adequaat oplossen van storingen: 24/7

Onze klanten

DELTA Infra B.V. adviseert, ontwerpt, bouwt en beheert energienetten en installaties voor netbeheerders zoals Enduris B.V., Evides N.V., Stedin Netbeheer B.V., DELTA Kabelcomfort Netten B.V. en TenneT TSO B.V.

Snel naar diensten

Engineering en realisatie

Beheer en instandhouding

Meettechniek

DELTA Infra

Algemeen nummer:
0113 - 74 11 00

Bereikbaar ma t/m vr 8.30 - 17.00 uur

E-mail:
info AT dnwg DOT nl

DELTA Infra B.V. biedt u volledige dienstverlening op het gebied van technische infrastructuur (elektriciteit, gas, water en data): van ontwerp en engineering tot aanleg, beheer en onderhoud. Daarnaast levert DELTA Infra diensten op het gebied van meettechniek.