DELTA Infra

Administratieve voorbereidingen

Hieronder leest u de administratieve voorbereidingen die u moet treffen voor een nieuwe afsluiting, of wanneer u de aansluiting wilt laten verwijderen.

Administratieve voorbereidingen nieuwe aansluiting

Elektriciteit en gas

Bij opdracht voor het realiseren van een nieuwe elektriciteits- en gasaansluiting, ontvangt u van ons een bericht met een EAN code.
Neem minimaal 5 werkdagen voor de voorkeursweek contact op met een energieleverancier om een leveringscontract af te sluiten. De EAN code heeft u hiervoor nodig.

Let op: heeft u geen leveringscontract voor elektriciteit en gas op het moment van plaatsing, dan kunt geen gebruik maken van uw aansluiting.

Alle nieuwe definitieve kleinverbruik elektriciteits- en gasaansluitingen worden voorzien van een moderne slimme meter.  

Data

Bij opdracht voor een nieuwe data-aansluiting dient u, wanneer het werk uitgevoerd is, contact op te nemen een dataleverancier om een kabelabonnement af te sluiten. 

Water

Bij opdracht voor een nieuwe wateraansluiting, ontvangt u van ons een bericht met een EAN code.
In Zeeland is uw leverancier voor water automatisch Evides. U dient echter wel minimaal 5 werkdagen voor de voorkeursweek een watercontract af te sluiten.

DELTA Infra

Algemeen nummer:
0113 - 74 11 00

Bereikbaar ma t/m vr 8.30 - 17.00 uur

E-mail:
info AT dnwg DOT nl

DELTA Infra B.V. biedt u volledige dienstverlening op het gebied van technische infrastructuur (elektriciteit, gas, water en data): van ontwerp en engineering tot aanleg, beheer en onderhoud. Daarnaast levert DELTA Infra diensten op het gebied van meettechniek.