DELTA Infra

Goeree-Overflakkee drinkwater spuiactie

Goeree-Overflakkee drinkwater spuiactie

Op 6 maart 2017 is DELTA Infra B.V. namens Evides Waterbedrijf gestart met een spuiactie in het gebied Middelharnis/Sommelsdijk op het eiland Goeree-Overflakkee. Dat betekent dat drinkwaterleidingen onder hoge druk worden doorgespoeld. 

 

Wat merkt u hiervan?
Door de werkzaamheden kunnen klanten in het werkgebied tijdelijk te maken krijgen met een verminderde waterdruk of bruin water. Dit kan het geval zijn wanneer er gespuid wordt in uw directe omgeving. U ziet dan bussen van DELTA Netwerkgroep in uw buurt staan en medewerkers op straat aan het werk. Voel u vrij om de mensen aan te spreken als u vragen heeft. Op deze dagen adviseren wij u overdag (op werkdagen tussen 08:30 uur en 16:30 uur) geen was te draaien. 

Zijn wij niet in uw directe omgeving aan het werk, dan kunt u wel overdag de was doen. Voor de zekerheid kunt u even een kraan laten lopen om te controleren of de kleur van het water helder is en blijft.

 

Spuiactie op Goeree-Overflakkee
Op heel Goeree-Overflakkee worden de drinkwaterleidingen doorgespoeld. Dit doen we in vijf werkgebieden. Middelharnis/Sommelsdijk is het 3e werkgebied. Hierna volgen nog twee werkgebieden in het oostelijk deel van Goeree-Overflakkee.

 

Planning
Op 6 maart 2017 starten we met spuien in de regio Middelharnis/Sommelsdijk. In fases wordt het gehele gebied gespuid. Op 7 april 2017 ronden wij de werkzaamheden af. Onderaan deze pagina ziet u op de kaart de globale planning van de spuiwerkzaamheden in de komende weken. Aan deze planning kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Informatie
Lees meer over bruin water. Wilt u specifieke informatie over het project? Neem dan contact op met ons Front Office op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer 0113 74 1100.

 

Communicatie

Spuikaart (module 3)

 

 

 


DELTA Infra

Algemeen nummer:
0113 - 74 11 00

Bereikbaar ma t/m vr 8.30 - 17.00 uur

E-mail:
info AT dnwg DOT nl

DELTA Infra B.V. biedt u volledige dienstverlening op het gebied van technische infrastructuur (elektriciteit, gas, water en data): van ontwerp en engineering tot aanleg, beheer en onderhoud. Daarnaast levert DELTA Infra diensten op het gebied van meettechniek.