Nieuws

DNWG coördineert kabelaansluitingen van Ziggo op Goeree-Overflakkee

Vanaf 4 september 2018 coördineert DNWG aanvragen voor multimedia kabelaansluitingen op Goeree-Overflakkee in opdracht van Ziggo.

 

DNWG coördineert nu de aanvragen voor water namens Evides Waterbedrijf, elektriciteit en gas namens netbeheerder Stedin én kabel in opdracht van Ziggo op Goeree-Overflakkee. De multi-utility aanpak is DNWG niet vreemd, het zit van oudsher verweven in de bedrijfsprocessen en leidt bewezen tot efficiëntere bedrijfsvoering.

Multi-utility
Multi-utility is gericht op een efficiëntere uitvoering van operationele activiteiten (aanleg en vervanging, meterkast & aansluitingen inclusief klantcommunicatie).
De verwachting is dat uitvoering door DNWG voor Ziggo zal leiden tot een hogere klanttevredenheid en lagere kosten.

 

Samenwerken en van elkaar leren

De samenwerking op Goeree-Overflakkee is een praktijkcasus, waarbij allerlei thema’s en processen worden uitgewerkt en opgepakt, bijvoorbeeld dat de klant voor zijn of haar vragen bij één loket terecht kan (DNWG) en dat we voor meerdere disciplines de vergunningen aanvragen en het bodemonderzoek uitvoeren. Daarnaast is er voor de aannemer ook 1 aanspreekpunt.

 

Snelle doorlooptijd voor het realiseren van de aansluiting

DNWG verzorgt vanaf de aanvraag 4 disciplines (elektriciteit, gas, water en kabel). Hierdoor hebben we minder afstemmomenten en zijn we niet afhankelijk van de doorlooptijden van andere partijen. De klant krijgt hierdoor één totaal offerte en hoeft maar met 1 partij in contact te treden als hij een aanvraag voor meerdere disciplines heeft.

Heeft u een storing, vraag, opmerking of klacht?