Nieuws

Open dag Techniekhuis over toekomst in infratechniek

Georganiseerd door BinnenINfra

Op zaterdag 9 februari 2019 van 09:30 uur – 13:00 uur organiseert BinnenINfra een open dag bij opleidingscentrum Techniekhuis in Goes  voor iedereen die geïnteresseerd is in een toekomst in de infratechniek. Ook geïnteresseerden zonder technische achtergrond zijn van harte welkom.

 

Tijdens de open dag is er volop informatie over uiteenlopende opleidingen in de infratechniek. Als je wilt onderzoeken of je technisch talent hebt, of je al werkzaam bent in de (infra)techniek en je je verder wil verdiepen, er is genoeg om je te laten inspireren op deze open dag!

 

Kansen voor technisch personeel

Goed geschoolde en ervaren technici zijn lastig te vinden, zeker voor gespecialiseerde technische bedrijven. Door vergrijzing stromen veel technici uit, tegelijkertijd is er een beperkte instroom bij de technische opleidingen. Daarbij is er de komende decennia ontzettend veel werk voor technisch personeel door de energietransitie. Dat biedt volop kansen voor technische talenten!

 

BinnenINfra

BinnenINfra is een samenwerkingsverband tussen 7 bedrijven om technici aan te trekken voor de infratechniek. BinnenINfra bestaat uit netwerkbedrijf DNWG, opleidingsbedrijf Installatiewerk en 5 aannemers: MVOI, Baas, CityTec, H4A en De Voogd-Grijpskerke B.V.

BinnenINfra wil enerzijds jongeren én ouderen enthousiasmeren over de infratechniek en anderzijds een bijdrage leveren aan de kwaliteit van de BBL (Beroepsbegeleidende Leerweg) opleidingen in de Infratechniek. De deelnemende bedrijven bieden zich aan als leerbedrijf, delen kennis en faciliteren uitwisseling van studenten tussen de bedrijven onderling.  

Heeft u een storing, vraag, opmerking of klacht?