Nieuws

Er zijn geen nieuwsberichten beschikbaar

Update 13 april 2019 03:30 uur - Lekkage drinkwaterleiding Hoogerheide

De drinkwaterstoring in Hoogerheide is opgelost. Sinds 03:30 uur heeft het gebied tussen Bergen op Zoom en Hoogerheide weer beschikking over drinkwater.

 

Er geldt een preventief kookadvies in de straten die getroffen zijn door de waterstoring. Een kookadvieskaart in de brievenbus betekent dat het kookadvies ook voor uw woning of pand geldt. Dit houdt in dat u het water voor consumptie uit voorzorg 3 minuten moet koken. Wanneer het kookadvies wordt opgeheven, ontvangt u een groene kaart in de brievenbus. Ook berichten wij hierover op deze website.

 

Meer informatie over kookadviezen www.dnwg.nl/kookadvies 

 

Update 12 april 2019 23:40 uur - Lekkage drinkwaterleiding Hoogerheide

Onze monteurs zijn nog aan het werk om de lekkage te verhelpen. Naar verwachting is de toevoer van water om 02:00 uur weer hersteld.

 

12 april 2019 18:30 uur - Lekkage drinkwaterleiding Hoogerheide

Vanavond is bij DNWG de melding binnengekomen dat er sprake is van een lekkage aan een drinkwaterleiding in Hoogerheide. Hierdoor hebben momenteel enkele honderden huishoudens in het gebied tussen Bergen op Zoom en Hoogerheide tijdelijk geen drinkwater. Wij doen er alles aan om deze storing zo snel mogelijk te verhelpen. Naar verwachting is de situatie om 23:00 uur hersteld. Klanten in het gebied kunnen op de hoogte blijven van de stand van zaken via deze website en via www.waterstoring.nl

 

Evides Waterbedrijf produceert en levert drinkwater in Zuidwest Nederland. In opdracht van Evides werkt DNWG aan uw drinkwaternet.

 

Heeft u een storing, vraag, opmerking of klacht?