Hoogspanningstechniek scoort grote opdracht voor TenneT

Hoogspanningstechniek scoort grote opdracht voor TenneT

De afdeling Hoogspanningstechniek (HT), onderdeel van de business unit Operations van DELTA Netwerkgroep heeft een groot project gescoord bij TenneT.

Het gaat om de complete renovatie van alle bedienings- en beveiligingsapparatuur in het 150 kV station in Eindhoven Zuid. Het project werd enkele maanden geleden door TenneT op de markt gezet via een Europese aanbesteding. Een aantal mensen van HT en van het Project Offertebureau (POB) hebben dagenlang hard gewerkt om naast een inhoudelijk goede beschrijving en calculatie ook de gevraagde kwaliteitsdocumenten op te stellen.
 
Het werk omvat zowel de engineering als de realisatie van het project. We starten op 1 september en de oplevering is gepland op 1 augustus 2015. Met name de HT-specialisten voor “secundaire installaties” van zowel de Engineering als Uitvoering komen hiermee volledig aan hun trekken het komende jaar.
 

Recent succes

Nog een recent suces voor de afdeling Hoogspanningstechniek: onder een aantal Erkende bedrijven heeft TenneT een aanbesteding uitgezet voor het vervangen van de zgn. Blusspoelen in het HS-net op 3 stations in Oost Brabant. Ook hier kwam HT als winnaar uit de bus. Deze klus heeft een totale doorlooptijd van 3 maanden en start eveneens per 1 september.
 
 
 
 
 

Heeft u een storing, vraag, opmerking of klacht?