Watermeter

Heeft u nog een oude watermeter? Dan kan het zo zijn dat u hierover binnenkort een brief van DNWG ontvangt over het vervangen van de oude watermeter. Zo kunnen wij uw waterverbruik ook in de toekomst nauwkeurig blijven meten. Dit kost u niets. Omdat de monteur voor het wisselen van de watermeter bij u binnen moet zijn, willen wij met u daarvoor graag een tijdstip afspreken.

 

Heeft u een brief ontvangen maar kunt u op het voorgestelde tijdstip niet?

In de brief heeft DNWG u een voorstel voor een afspraak gedaan. Kunt u op dit tijdstip niet? Maak dan een nieuwe afspraak via www.dnwgmeters.nl en log in met de gebruikersnaam en het wachtwoord die u in de brief vindt.

 

Uw afspraak telefonisch verzetten?

Dan kunt u het Front Office van DNWG op werkdagen tijdens kantooruren bereiken op telefoonnummer 0113 74 11 00. 

 

Werkzaamheden

De werkzaamheden nemen, onvoorziene omstandigheden daargelaten, ongeveer 20 minuten in beslag. Wilt u er voor zorgen dat de plaats van de watermeter voor de monteur goed bereikbaar is?

 

Contact

Heeft u vragen over het wisselen van de watermeter? Neem dan tijdens kantooruren contact op met het Front Office van DNWG op telefoonnummer 0113 74 11 00.

 

Evides Waterbedrijf produceert en levert drinkwater in Zuidwest-Nederland. In Zeeland werkt DNWG met Evides samen aan de drinkwaterleidingen.

Heeft u een storing, vraag, opmerking of klacht?