Aagtekerke Prelaatweg Schoolstraat

Aagtekerke Prelaatweg Schoolstraat

Vanaf maandag 29 oktober 2018 voert DNWG in opdracht van Enduris en Evides Waterbedrijf werkzaamheden uit aan de elektriciteitskabels en drinkwaterleidingen in Aagtekerke aan de Prelaatweg. Evides Waterbedrijf produceert en levert drinkwater in Zuidwest Nederland. In opdracht van Evides werkt DNWG aan uw drinkwaterleidingnet.

 

Werkzaamheden
De straat zal worden open gegraven om de nieuwe leidingen en kabels te leggen en om de oude te verwijderen. Op dat moment is uw woning niet per auto bereikbaar en zult u ergens anders moeten parkeren. 

 

In een aantal gevallen worden ook de aansluitleidingen van het hoofdnet naar uw woning vervangen. Hiervoor is het nodig dat er iemand aanwezig is in de woning. Wij zullen u hiervan ruim van tevoren op de hoogte brengen. 

Planning

We verwachten, mits er zich geen verdere onvoorziene omstandigheden voordoen, het project in maart 2019 af te ronden.

 

Contact

Heeft u algemene projectvragen? Neem dan tijdens kantooruren contact op met de Project Manager van DNWG via telefoonnummer 0113 74 11 00. 

 

Communicatie

Bewoners worden geïnformeerd over de werkzaamheden. Verzonden omgevingscommunicatie kun u hieronder downloaden. 

 

181024 Bewonersbrief Aagtekerke Prelaatweg

 

App
Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele informatie over het project? Download dan de KWS App op kws.nl/app. U vindt deze app uiteraard ook in de app store of google playstore. Vervolgens typt u bij zoeken: Herinrichting Prelaatweg. Als u het project als favoriet aanvinkt ontvangt u een pushnotificatie als er een nieuw bericht is geplaatst.


Heeft u een storing, vraag, opmerking of klacht?