Dirksland

Dirksland

Werkzaamheden

Om de betrouwbaarheid van ons drinkwater in Zeeland te kunnen blijven waarborgen, werkt DNWG in opdracht van Evides waterbedrijf aan de drinkwaterleiding in Dirksland aan de 1e Stoofweg. Deze werkzaamheden zijn een gevolg van het omleggen van de Provinciale weg N215. Dat betekent dat van 12 februari 2019 vanaf 23:00 uur t/m 13 februari 07:00 uur het zo kan zijn dat u een lagere waterdruk heeft dan dat u van ons gewend bent. Ook is er tijdelijk kans op bruin water tijdens en na de werkzaamheden. 

 

Bruin water

Als gevolg van de snelheidsverandering van de doorstroming in de leidingen is er een kans op bruin water. Losse deeltjes in de leiding komen dan in beweging, wat een andere kleur water als gevolg heeft. Bruin water is absoluut niet schadelijk voor de gezondheid, u kunt het gewoon drinken. Meer over bruin water leest u op www.DNWG.nl/bruinwater.

 

Evides

Evides Waterbedrijf produceert en levert drinkwater in Zuidwest Nederland. In opdracht van Evides werkt DNWG aan uw drinkwaterleidingnet.

 

Communicatie
Bewoners worden geïnformeerd over de werkzaamheden. Verzonden omgevingscommunicatie en advertenties kun u hieronder downloaden.
05-02-2019 Advertentie eilandennieuws 

 


Heeft u een storing, vraag, opmerking of klacht?