Middelburg Nederstraat

Middelburg Nederstraat

In de week van 29 mei 2017 is DELTA Netwerkgroep in opdracht van Enduris gestart met de aanleg van nieuwe elektriciteitskabels en gasleidingen in de Nederstraat te Middelburg. Deze werkzaamheden vinden plaats voorafgaand aan werkzaamheden in opdracht van Gemeente Middelburg aan de publieke ruimte en de riolering.

 

Sanering
De oude elektriciteitskabels en hogedruk gasleiding worden vervangen. Daarvoor is het nodig dat wij de straat, de stoepen en bermen tijdelijk ontgraven. Dit kan betekenen dat u hinder ondervindt bij het bereiken van uw woning en of perceel. Wij zorgen er voor dat u te allen tijde uw woning, perceel, enz. kunt bereiken.

 

Huisaansluitingen
Ook de huisaansluitingen passen we aan. Dit zal medio juni/juli plaatsvinden. Hiervoor moet de monteur bij u binnen zijn. Een aantal werkdagen van te voren neemt de aannemer met u persoonlijk contact op om hiervoor een afspraak te maken. Wanneer uw huisaansluiting op de hoofdkabel en of hoofdleiding wordt aangesloten kan dat betekenen dat u korte tijd geen stroom, gas en/of drinkwater heeft.

 

Planning

Volgens planning duren de werkzaamheden ongeveer 10 weken wanneer zich geen onvoorziene situaties voordoen.

 

Communicatie

Bewoners van de Nederstraat zijn in februari en mei 2017 geïnformeerd over de werkzaamheden. De bewonersbrieven van de gemeente Middelburg en DELTA Netwerkgroep kun u hieronder downloaden.

 

170220 bewonersbrief gemeente Middelburg - Nederstraat

170515 bewonersbrief DELTA Netwerkgroep - Nederstraat

 

Contact

Heeft u vragen over bovengenoemd project? Neem dan contact op met Hans van Belzen, telefoonnummer 0113 88741936. Voor meer informatie over de werkzaamheden aan de publieke ruimte en de riolering neemt u contact op met Pascal Geldof van Gemeente Middelburg, te bereiken op 0118 675681.

 


Heeft u een storing, vraag, opmerking of klacht?