Middelburg

Middelburg

Vanaf 24 augustus 2020 gaat DNWG Infra B.V. in opdracht van netbeheerder Enduris B.V. en Evides Waterbedrijf N.V. starten met werkzaamheden aan de kabels en leidingen in de volgende straten straten: Dauwendaelselaan, Elmersland, Ewisland Gervinsland en Moerland 1 t/m 15 Middelbrug. Deze werkzaamheden zullen voortduren tot medio maart 2021.

 

BEKIJK DE KAART HIER

 

Werkzaamheden

De bestaande elektriciteitskabels en gas- en drinkwaterleidingen in uw straat gaan wij vervangen. De straatklinkers en tegelverharding worden opgebroken en in een apart depot geplaatst. Verder verrichten wij dan graafwerkzaamheden in uw straat en het trottoir om de vervangingen mogelijk te maken. Dit kan betekenen dat u uw auto tijdelijk ergens anders moet parkeren. Wij zorgen er voor dat u te allen tijde uw woning kunt bereiken.

 

Planning

Volgens de planning duren de werkzaamheden van het gehele week van eind augustus 2020 tot half maart 2021, wanneer zich geen onvoorziene situaties voordoen. De werkzaamheden vinden in vijf fases plaats zoals u op de tekening in de bijlage kunt zien. De exacte data krijgt u in een separate brief van onze aannemer.

 

Contact

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Aannemingsbedrijf Quality Infra B.V. Voor vragen kunt u tijdens kantooruren (08.30 tot 17.00 uur) terecht bij: Glenn Govaarts hij is het aanspreekpunt voor u tijdens de werkzaamheden. Elke woensdag van 8.00 tot 11.00 uur zal hij aanwezig zijn in de keet aan de Dauwendaelselaan ter hoogte van nummer 41 om specifieke vragen te beantwoorden van de bewoners. Glenn zijn telefoonnummer is 06-29492948. De uitvoerder van Quality Infra B.V is Maurice Jansen telefoonnummer 06-29462955. De projectopzichter van DNWG is Eddy Moesman, telefoonnummer 06-10437378.

 

 Download de bewonersbrief


Heeft u een storing, vraag, opmerking of klacht?