Werkzaamheden Gapinge

Werkzaamheden Gapinge

Vanaf eind mei 2019 voert DNWG in opdracht van Enduris en Evides Waterbedrijf werkzaamheden uit aan de elektriciteitskabels en gas- en drinkwaterleidingen in Gapinge. Daarna gaat de gemeente Veere aan de slag aan de riolering en de publieke ruimte. 

 

Bewonersavond
Op 13 mei 2019 vond de bewonersavond plaats. 

 

Werkzaamheden
De straat zal worden open gegraven om de nieuwe leidingen en kabels te leggen en om de oude te verwijderen. Op dat moment is uw woning niet per auto bereikbaar en zult u ergens anders moeten parkeren. 

 

In een aantal gevallen worden ook de aansluitleidingen van het hoofdnet naar uw woning vervangen. Hiervoor is het nodig dat er iemand aanwezig is in de woning. Wij zullen u hiervan ruim van tevoren op de hoogte brengen. 

Planning

DNWG start eind mei 2019 met de werkzaamheden. In december 2019 zullen de werkzaamheden afgerond worden, mits zich geen onvoorziene omstandigheden voordoen. 

 

Evides Waterbedrijf

Evides Waterbedrijf produceert en levert drinkwater in Zuidwest Nederland. In opdracht van Evides werkt DNWG aan uw drinkwaterleidingnet.

 

Enduris

Enduris is de regionale netbeheerder in Zeeland voor elektriciteit en gas. Enduris staat voor veilig, betrouwbaar en kostenefficiënt beheer van de gas- en elektriciteitsnetten in Zeeland. Enduris is verantwoordelijk voor de aanleg, het onderhoud en de ontwikkeling van deze netten. Enduris is onderdeel van Stedin Groep.

 

Contact

Heeft u algemene projectvragen? Neem dan tijdens kantooruren contact op met de Project Manager van DNWG via telefoonnummer 0113 74 11 00. 

 

Communicatie

Bewoners worden geïnformeerd over de werkzaamheden. Verzonden omgevingscommunicatie worden hieronder toegevoegd zodra deze er zijn.

 

070519 uitnodiging bewonersavond Gapinge

 


Heeft u een storing, vraag, opmerking of klacht?