Werkzaamheden Westdorpe

Werkzaamheden Westdorpe

DNWG voert medio april 2021 in opdracht van netbeheerder Enduris B.V. werkzaamheden uit aan de elektriciteteitskabels en de gasleidingen aan de 

Graafjansdijk B2-75 en omgeving in Wesdorpe.

 

Werkzaamheden

Tijdens deze werkzaamheden worden oude kabels en leidingen vervangen voor nieuwe kabels en leidingen.Aannemer Baas bv voert de werken uit. Na afloop zorgen Baas bv en de gemeente Terneuzenvoor (deels) vernieuwde bestrating.

 

Planning

Er wordt gewerkt in drie fases. Hierdoor wordtuw pand zo min mogelijk omringd door dewerkzaamheden.

  • Fase 1: 26 april - 6 augustus Deel 1: Graafjansdijk B 2 - 33 en Deel 2: korte werkzaamheden tussen Graafjansdijk A 187 / kruising Molenstraat /Graafjansdijk B 33
  • Fase 2:  5 juli - 8 oktober Graafjansdijk B 33 - 75

 

Enduris

Enduris is de regionale netbeheerder in Zeeland voor elektriciteit en gas. Enduris staat voor veilig, betrouwbaar en kostenefficiënt beheer van de gas- en elektriciteitsnetten in Zeeland. Enduris is verantwoordelijk voor de aanleg, het onderhoud en de ontwikkeling van deze netten. Enduris is onderdeel van Stedin Groep.

 

Contact

Het aanspreekpunt voor dit project is SarieSteenbergen. Zij is omgevingsmanager en kan ualles vertellen over het project. U kunt bellen en whatsappen op 06-1818 8499 ofmailen naar info@sariesteenbergen.nl.

 

Communicatie

Bewoners worden geïnformeerd over de werkzaamheden. Verzonden omgevingscommunicatie kunt u hier en hier downloaden. 


Heeft u een storing, vraag, opmerking of klacht?