Westkapelle Grindweg

Westkapelle Grindweg

DNWG voert vanaf 29 januari 2018 in opdracht van Enduris en Evides Waterbedrijf werkzaamheden uit aan de elektriciteitskabels en de drinkwaterleidingen aan de Grindweg te Westkapelle. Vanaf 22 januari vinden voorbereidende werkzaamheden plaats.
Evides Waterbedrijf produceert en levert drinkwater in Zuidwest Nederland. In opdracht van Evides werkt DNWG aan uw drinkwaterleidingnet.

 

Werkzaamheden

Om de oude elektriciteitskabels en de drinkwaterleiding te vervangen is het nodig dat wij de straat en/of de trottoirs tijdelijk ontgraven. Dit kan betekenen dat u uw auto tijdelijk ergens anders moet parkeren. Uiteraard zorgen wij er voor dat u te allen tijde uw woning en/of bedrijf kunt bereiken. Ook worden de huisaansluitingen daar waar noodzakelijk aangepast. Doordat we een oude transportleiding voor drinkwater gaan vervangen, zetten we het transport van drinkwater richting Westkapelle tijdelijk over op een andere distributieleiding. Dit kan tijdelijk zorgen voor drukverschillen in de leiding en er is een kans op bruin water.

Lees meer over bruin water. 

 

Contact

Heeft u algemene projectvragen? Neem dan tijdens kantooruren contact op met de Project Manager van DNWG, Marcel de Pree, via telefoonnummer 0113 74 11 00. 

 

Communicatie

Bewoners worden geïnformeerd over de werkzaamheden. Verzonden omgevingscommunicatie kun u hieronder downloaden.

180112 Bewonersbrief


Heeft u een storing, vraag, opmerking of klacht?