Zierikzee Poortambacht

Zierikzee Poortambacht

 

DNWG voert vanaf 2 oktober 2017 in opdracht van netbeheerder Enduris en Evides Waterbedrijf werkzaamheden uit aan de elektriciteitskabels en gas- en drinkwaterleidingen in deze wijk.

 

Werkzaamheden

Om de oude elektriciteitskabels, gasleiding en drinkwaterleiding over te zetten en te vervangen is het nodig dat wij de straat en/of de trottoirs tijdelijk ontgraven. Dit kan betekenen dat u uw auto tijdelijk ergens anders moet parkeren. Uiteraard zorgen wij er voor dat u te allen tijde uw woning, winkel, restaurant, et cetera kunt bereiken.

Tevens worden de huisaansluitingen daar waar noodzakelijk aangepast.

 

Planning

Vanaf 2 oktober 2017 starten we met de vervanging van de elektricitetskabels, gas- en drinkwaterleidingen in deze wijk. De werkzaamheden zullen eind 2017 gereed zijn.

 

Vervolgens gaat Aanemersbedrijfs Lindeloof in opdracht van de gemeente Schouwen-Duiveland werken aan de riolering. Het hele project, inclusief werkzaamheden aan de riolering, duurt tot oktober 2018, mits zich geen onvoorziene omstandigheden voordoen.

 

Hieronder kunt u de meest actuele planning downloaden

Planning 20-10-2017

 

Aannemer

De werkzaamheden aan de elektriciteitskabels, gas- en drinkwaterleidingen worden in opdracht van DELTA Infra uitgevoerd door Aannemingsbedrijf De Voogd. Werkzaamheden aan de riolering worden in opdracht van de gemeente Schouwen-Duiveland uitgevoerd door Aannemersbedrijf Lindeloof.

 

Contact

Heeft u vragen over het werk ter plaatse? Neem dan tijdens kantoortijden met ons Front Office bereikbaar op werkdagen van 08:30 - 17:00 uur op telefoonnummer 0113 741100.

 

Communicatie

Bewoners zijn geïnformeerd over de werkzaamheden. Verzonden omgevingscommunicatie kun u hieronder downloaden.

 

Bewonersnieuwsbrief Poortambacht #2 week 44

Bewonersinformatie De Voogd #2 week 40

Bewonersnieuwsbrief Poortambacht #1 week 29 (.PDF) 

Uitnodiging bewonersavond 12-06-2017 (.PDF)


Heeft u een storing, vraag, opmerking of klacht?