Werken bij

Vacatures

Geïnteresseerd in een baan bij DELTA Netwerkgroep? Check dan het overzicht van onze vacatures. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde technici. Geïnteresseerd, maar staat jouw droombaan nog niet in het overzicht? Stuur dan een open sollicitatie naar vacatures@dnwg.nl.
Overzicht vacatures

Ontwikkeling

Wij investeren graag in onze toekomst. Dat doen we onder andere in de ontwikkeling van onze mensen. Zij moeten uitdagingen aankunnen om zo het beste uit zichzelf te halen. Dit alles om onze klanten zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen. Meer weten?
Wouter vertelt over zijn ontwikkeling bij DNWG

Collega's

Andere collega's aan het woord

Home

De Zeeuwse DELTA Netwerkgroep biedt volledige dienstverlening op het gebied van technische infrastructuur (elektriciteit, gas, water en data): van ontwerp en engineering tot aanleg, beheer en onderhoud. Daarnaast levert DNWG diensten op het gebied van meettechniek. In de provincie Zeeland, maar ook daarbuiten. Tienduizenden kilometers kabel en leiding zijn bij de medewerkers van DNWG in goede handen. Veiligheid en vakmanschap staan hoog in het vaandel. Het hoofdkantoor van DNWG staat in Goes.

Meer over DNWG