Werken bij

Werken bij

Vacatures

Ben je geïnteresseerd in één van de functies? Solliciteer dan gericht naar de vacature waarvoor je in aanmerking wilt komen. Stuur een motivatiebrief en CV onder vermelding van het betreffende vacaturenummer naar vacatures@DNWG.nl. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde technici! Ben je geïnteresseerd, stuur dan een open sollicitatie naar vacatures@DNWG.nl
Overzicht vacatures

Opleidingen

Wij willen onze huidige en toekomstige klanten ontzorgen, nu en in de toekomst. Om deze uitdagingen aan te kunnen, ziet DNWG graag dat onze mensen het beste uit zichzelf halen. Om dit te bereiken, investeren wij in de ontwikkeling van medewerkers.
Toon alle opleidingen

Collega's

Andere collega's aan het woord
DELTA Netwerkgroep biedt volop kansen aan gedreven vakmensen. Wij willen onze huidige en toekomstige klanten ontzorgen, nu en in de toekomst.

DELTA Netwerkgroep

De Zeeuwse DELTA Netwerkgroep biedt volledige dienstverlening op het gebied van technische infrastructuur (elektriciteit, gas, water en data): van ontwerp en engineering tot aanleg, beheer en onderhoud. Daarnaast levert DNWG diensten op het gebied van meettechniek. In de provincie Zeeland, maar ook daarbuiten. Tienduizenden kilometers kabel en leiding zijn bij de medewerkers van DNWG in goede handen. Veiligheid en vakmanschap staan hoog in het vaandel. DNWG is onderdeel van DELTA N.V. Het hoofdkantoor van DNWG staat in Goes.

Meer over DNWG