Arbeidsvoorwaarden

Investeer jij in onze toekomst? Dan investeren wij ook in jou! Bij ons krijg je ruimte om je talenten en competenties verder te ontwikkelen. Daarnaast stel je, naar eigen wens, een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden samen.

Belangrijke speerpunten in onze arbeidsvoorwaarden zijn:

Beloning

Je ontvangt een prima aanvangsalaris met doorgroeimogelijkheid. Daar bovenop ontvang je maandelijks een benefit budget. Dit budget kun je naar eigen wens besteden aan arbeidsvoorwaarden naar keuze. Je kunt er bijvoorbeeld extra verlof van aankopen, kiezen voor wat meer financiƫle ruimte door het uit te laten keren of inzetten voor bijvoorbeeld het fiscaal gunstig aankopen van een fiets. Op deze manier kun je keuzes maken die passen bij je levensfase en de behoeften die daarbij horen.

Loopbaanontwikkeling

We werken actief mee aan het ontwikkelen van jouw talent. We stellen tijd, geld en middelen ter beschikking voor het volgen van opleidingen en trainingen. Daarnaast kun je rekenen op een intensieve loopbaanbegeleiding.

Verlof, ADV en werktijden

Werk je fulltime? Dan heb je per kalenderjaar recht op 20 wettelijke vakantiedagen. Vanuit het benefit budget kun je daar bovenop extra verlof kopen. Omdat we flexibele werktijden hebben, bepaal je zelf op welke tijden je het beste van jezelf geeft. Vroeg beginnen en na het werk nog even een terrasje pakken aan het strand? Of even je hoofd leeg maken op de golven? Het kan allemaal!

Collectieve regelingen en werkgeversbijdragen

We hebben met diverse instanties interessante (prijs)afspraken gemaakt, bijvoorbeeld op het gebied van pensioen en ziektekosten. In de meeste gevallen nemen we ook nog eens een deel van je maandelijkse premie voor onze rekening.

Fitnessregeling

We begrijpen dat je beter presteert als je goed in je vel zit. Een gezond werkklimaat vormt dan ook de basis van ons personeelsbeleid. Om je conditie als persoon en als werknemer extra op peil te houden, vergoeden we een deel van de abonnementskosten van jouw fitnessclub. Zo blijf je voordelig in beweging!

Heeft u een storing, vraag, opmerking of klacht?