Familie de Bruine

“Goed vertegenwoordigd binnen DNWG!”

De familie de Bruine is goed vertegenwoordigd binnen DNWG. Cor de Bruine werkt als teamleider Gas/Water in de regio Oost, zijn zoon Patrick de Bruine werkt bij Hoogspanningstechniek en sinds vorig jaar hebben we de neef van Cor, Jeroen de Bruine, mogen verwelkomen als leerling in het DIVO-traject.

 

Cor de Bruine is inmiddels alweer 38 jaar werkzaam binnen het bedrijf. Hij is begonnen als monteur en heeft zich daarna opgewerkt naar eerste monteur, Technisch Specialist en sinds kort is hij werkzaam als Teamleider Gas/Water. Een gepassioneerde collega dus. Hij heeft zijn liefde voor het bedrijf en zijn werk overgebracht op zijn zoon Patrick en neef Jeroen.

 

Patrick heeft eerst stage gelopen voor zijn MBO opleiding en daarna voor zijn HBO opleiding bij DNWG. Inmiddels is hij al een jaar werkzaam als Medior Technicus/Opzichter bij Hoogspanningstechniek. Patrick en Cor komen elkaar dus niet dagelijks tegen op het werk, Jeroen en Cor daarentegen wel, hoe ervaren zij dit eigenlijk?

 

Cor: "Onze band op het werk anders voelt dan thuis, wat dat betreft houden we werk en privé echt gescheiden."

 

Cor is het gewend om met familie te werken want ook zijn vader heeft jaren in het bedrijf gewerkt als eerste monteur Gas/Water en werkte direct samen met Cor. En nu werkt zijn neef Jeroen dus ook op het Steunpunt in Goes. Jeroen heeft geen technische achtergrond, hij heeft 10 jaar lang met veel plezier als kok gewerkt. Een paar jaar geleden vond hij geen uitdaging meer in zijn werk als kok en werd het tijd voor wat anders. Dat werd het DIVO-traject bij DNWG.

Heeft u een storing, vraag, opmerking of klacht?