Opleiding & Ontwikkeling

Hallo, ik ben Wouter de Jonge, Specialist Asset Management. Bij DNWG krijg je ruimschoots de mogelijkheid om je te ontwikkelen. Hieronder vertel ik mijn ervaringen en hoe mijn loopbaan zich ontwikkelde van afstudeerder tot de functie die ik nu heb.

Na de opleiding Elektrotechniek aan de Hogeschool Zeeland in Vlissingen ben ik begin 2015 gestart met mijn afstudeeronderzoek naar de veiligheid in het laagspanningsdistributienet.

 

Traineeship
Nadat ik deze afstudeeropdracht met positief resultaat heb afgerond ben ik als Trainee in dienst gekomen voor een periode van 1,5 jaar. Tijdens dit Traineeship legde ik de basis voor de functie als Specialist Asset Management. Met hulp van collega's mocht ik zelf projecten draaien en heb ik de cursus Hoogspanningstechniek en Certificate in Asset Management positief afgerond!

 

Kortom, je krijgt bij DNWG ruimschoots kansen om jezelf te ontwikkelen. Momenteel ben ik een kabelcursus aan het volgen. Uiteindelijk hebben de afgelopen twee jaren er mede voor gezorgd dat ik ben aangenomen als Specialist op de afdeling Asset Management Elektriciteit, met als aandachtsgebied netplanning voor de regio West.

 

Geïnteresseerd? DNWG zoekt momenteel trainees! Check vacatures voor meer informatie en wie weet ontmoeten we elkaar!

Heeft u een storing, vraag, opmerking of klacht?