Werken bij

Vacatures

Ben je geïnteresseerd in één van de functies? Solliciteer dan gericht naar de vacature waarvoor je in aanmerking wilt komen. Stuur een motivatiebrief en CV onder vermelding van het betreffende vacaturenummer naar vacatures@DNWG.nl. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde technici! Ben je geïnteresseerd, stuur dan een open sollicitatie naar vacatures@DNWG.nl

Monteurs Gas/Water voor de regio West en voor de regio Noord

De afdeling Storing en Onderhoud (S&O) van de Business Unit Operations binnen Delta Netwerkgroep (DNWG) draagt zorg voor het onderhoud, beheer en het storingsherstel in de aan haar toevertrouwde netten van diverse neteigenaren en commerciële opdrachtgevers. Tevens houdt S&O de storingswachtdienst in stand. De afdeling is opgebouwd uit 4 regio’s, Noord, Oost, Zuid en West en verdeeld in twee werkgebieden Noord/Oost en Zuid/West.

 

Als Monteur GW maak je deel uit van het team Nettendienst G/W regio West (Walcheren) of als Monteur van het team Nettendienst G/W regio Noord (Schouwen Duiveland) van de DELTA Netwerkwerkgroep en zorg je voor de aanleg en het onderhoud aan de transport en hoofdleidingen van gas- en water. Je rapporteert aan de Teamleider Uitvoering G/W.

Meer info

Monteurs E/C

De Zeeuwse DELTA Netwerkgroep biedt volledige dienstverlening op het gebied van technische infrastructuur (elektriciteit, gas, water en data): van ontwerp en engineering tot aanleg, beheer en onderhoud. Daarnaast levert DNWG diensten op het gebied van meettechniek. In de provincie Zeeland, maar ook daarbuiten. Tienduizenden kilometers kabel en leiding zijn bij de medewerkers van DNWG in goede handen. Veiligheid en vakmanschap staan hoog in het vaandel. DNWG is onderdeel van DELTA N.V. Het hoofdkantoor van DNWG staat in Goes.

 

Binnen de Business Unit Operations (OPS) (ca. 300 medewerkers), onderdeel van DELTA Netwerkgroep, vindt primair de bedrijfsvoering van de Elektriciteit- en Gasnetten van Enduris, de Water en Kabel netten en de het herstellen van storingen op deze netten plaats. OPS levert producten en diensten aan voor meerdere professionele netbeheerders en commerciële grootzakelijke industriële opdrachtgevers. Voor de hele Delta Netwerkgroep levert OPS daarnaast de Health, Safety, Security en Environment-functie. Dit laatste zowel voor eigen netten en installaties (Enduris-assets) als dienstverlening IV/WV-schap voor derden.

 

Voor de afdeling Storing en Onderhoud, binnen de Business Unit Operations, zijn wij voor de regio Zuid (Zeeuws-Vlaanderen) en Regio Noord (Schouwen Duiveland) op zoek naar meerdere fulltime Monteurs E/C.

Meer info

Medewerker Projectsupport HT

Voor de afdeling Engineering & Tendermanagement binnen de BU Operations (Hoogspanningstechniek), onderdeel van DELTA Netwerkgroep, zijn wij op zoek naar een fulltime

 

Medewerker Project Support HT

 

Afdeling: 

 

De afdeling Hoogspanningstechniek bestaat uit ca. 80 medewerkers die gespecialiseerd zijn op het gebied van projecten, engineering, beheer, onderhoud en storingen aan 150kV-, 50kV- en 10kV-stations en -verbindingen. We streven daarbij naar hoge klanttevredenheid en willen behoren tot een van de beste service providers. Momenteel zien wij een groot groeipotentieel op de specialistische markt waarop wij opereren.

Meer info

Stagiair Hbo/Wo Informatica Data Science

Ben je bereid te investeren in onze toekomst en die van jou? Een ondernemende student gaat aan de slag

in een veelzijdige onderneming waar je ruimschoots kennis en ervaring op kan doen.

 

Stagiair Hbo/Wo Informatica Data Science

 

Divisie Enduris Asset Management/ Innovatie en Duurzaamheid

 

Standplaats: Goes.

 

Stageperiode: in overleg.

Meer info

DELTA Netwerkgroep

Algemeen nummer:
0113 - 74 11 00

Bereikbaar ma t/m vr 8.30 - 17.00 uur

E-mail:
info AT dnwg DOT nl