IJzendijke Ravelijn, Bolwerk, Prinsessenstraat

IJzendijke Ravelijn, Bolwerk, Prinsessenstraat

Vanaf begin maart 2019 voert DNWG in opdracht van Enduris en Evides Waterbedrijf werkzaamheden uit aan de elektriciteitskabels en gas- en drinkwaterleidingen in IJzendijke aan de Ravelijn, het Bolwerk en de Prinsessenstraat. Daarna gaat de gemeente aan de slag aan de riolering en de publieke ruimte. 

 

Bewonersavond
Op dinsdag 11 december 2018 is er een informatieavond voor bewoners. Gemeente en DNWG lichten daar de werkzaamheden toe en er kunnen vragen gesteld worden. Verderop kunt u de uitnodiging voor de bewonersavond downloaden. 

 

Werkzaamheden
De straat zal worden open gegraven om de nieuwe leidingen en kabels te leggen en om de oude te verwijderen. Op dat moment is uw woning niet per auto bereikbaar en zult u ergens anders moeten parkeren. 

 

In een aantal gevallen worden ook de aansluitleidingen van het hoofdnet naar uw woning vervangen. Hiervoor is het nodig dat er iemand aanwezig is in de woning. Wij zullen u hiervan ruim van tevoren op de hoogte brengen. 

Planning

DNWG start met werkzaamheden op maandag 4 februari 2019. Eind december 2019 zullen de werkzaamheden afgerond worden, mits zich geen onvoorziene omstandigheden voordoen. 

 

Evides Waterbedrijf

Evides Waterbedrijf produceert en levert drinkwater in Zuidwest Nederland. In opdracht van Evides werkt DNWG aan uw drinkwaterleidingnet.

 

Enduris

Enduris is de regionale netbeheerder in Zeeland voor elektriciteit en gas. Enduris staat voor veilig, betrouwbaar en kostenefficiënt beheer van de gas- en elektriciteitsnetten in Zeeland. Enduris is verantwoordelijk voor de aanleg, het onderhoud en de ontwikkeling van deze netten. Enduris is onderdeel van Stedin Groep.

 

Contact

Heeft u algemene projectvragen? Neem dan tijdens kantooruren contact op met de Project Manager van DNWG via telefoonnummer 0113 74 11 00. 

 

Communicatie

Bewoners worden geïnformeerd over de werkzaamheden. Verzonden omgevingscommunicatie kun u hieronder downloaden. 

170519 Nieuwsbrief 4 IJzendijke

260419 Bewonersbrief IJzendijke

250219 Bewonersbrief IJzendijke 

061118 Uitnodiging bewonersavond IJzendijke

 

 


Heeft u een storing, vraag, opmerking of klacht?