Hoe gaat DNWG om met het coronavirus? Meer informatie

Kloosterzande

Kloosterzande

Eind april of begin mei 2019 start DNWG in opdracht van Enduris en Evides Waterbedrijf met werkzaamheden aan de elektriciteitskabels en gas- en drinkwaterleidingen in Kloosterzande aan de Emmastraat , Willem Alexanderstraat en Beatrixstraat. Daarna gaat de gemeente aan de slag aan de riolering en de bestrating. 

 

Bewonersavond
Op woensdag 30 januari 2019 is er een informatieavond voor bewoners. DNWG licht daar de werkzaamheden toe en er kunnen vragen gesteld worden. Onder het kopje "Communicatie" kunt u de uitnodiging voor de bewonersavond downloaden. 

 

Werkzaamheden
De straat zal worden open gegraven om de nieuwe leidingen en kabels te leggen en om de oude te verwijderen. Op dat moment is uw woning niet per auto bereikbaar en zult u ergens anders moeten parkeren. 

 

In een aantal gevallen worden ook de aansluitleidingen van het hoofdnet naar uw woning vervangen. Hiervoor is het nodig dat er iemand aanwezig is in de woning. Wij zullen u hiervan ruim van tevoren op de hoogte brengen. 

Planning

DNWG start met werkzaamheden tussen eind april en begin mei 2019. In september 2019 zullen de werkzaamheden naar alle waarschijnlijkheid afgerond worden, mits zich geen onvoorziene omstandigheden voordoen. 

 

Evides Waterbedrijf

Evides Waterbedrijf produceert en levert drinkwater in Zuidwest Nederland. In opdracht van Evides werkt DNWG aan uw drinkwaterleidingnet.

 

Enduris

Enduris is de regionale netbeheerder in Zeeland voor elektriciteit en gas. Enduris staat voor veilig, betrouwbaar en kostenefficiënt beheer van de gas- en elektriciteitsnetten in Zeeland. Enduris is verantwoordelijk voor de aanleg, het onderhoud en de ontwikkeling van deze netten. Enduris is onderdeel van Stedin Groep.

 

Contact

Heeft u algemene projectvragen? Neem dan tijdens kantooruren contact op met de Project Manager van DNWG via telefoonnummer 0113 74 11 00. 

 

Communicatie

Bewoners worden geïnformeerd over de werkzaamheden. Verzonden omgevingscommunicatie kun u hieronder downloaden. 

130919 Bewonersbrief Kloosterzande

180719 Nieuwsbrief Kloosterzande

210119 Uitnodigingsbrief Kloosterzande

120419 Bewonersbrief Kloosterzande

290519 Bewonersbrief Kloosterzande 2


Heeft u een storing, vraag, opmerking of klacht?