Hoe gaat DNWG om met het coronavirus? Meer informatie

Oostkapelle Dorpsstraat

Oostkapelle Dorpsstraat

Vanaf maandag 5 november 2018 voert DNWG in opdracht van Enduris en Evides Waterbedrijf werkzaamheden uit aan de elektriciteitskabels en drinkwaterleidingen in Oostkapelle aan de Dorpsstraat. Evides Waterbedrijf produceert en levert drinkwater in Zuidwest Nederland. In opdracht van Evides werkt DNWG aan uw drinkwaterleidingnet.

 

Werkzaamheden
De straat zal worden open gegraven om de nieuwe leidingen en kabels te leggen en om de oude te verwijderen. Op dat moment is uw woning niet per auto bereikbaar en zult u ergens anders moeten parkeren. 

 

In een aantal gevallen worden ook de aansluitleidingen van het hoofdnet naar uw woning vervangen. Hiervoor is het nodig dat er iemand aanwezig is in de woning. Wij zullen u hiervan ruim van tevoren op de hoogte brengen. 

Planning

De tweede fase van de werkzaamheden is inmiddels al gestart en deze zal zonder onvoorziene omstandigheden eind juni 2019 gereed zijn. 

 

Contact

Heeft u algemene projectvragen? Neem dan tijdens kantooruren contact op met de Project Manager van DNWG via telefoonnummer 0113 74 11 00. 

 

Communicatie

Bewoners worden geïnformeerd over de werkzaamheden. Verzonden omgevingscommunicatie kun u hieronder downloaden. 

 

01112018 Aankondiging bewoners Oostkapelle Dorpsstraat


Heeft u een storing, vraag, opmerking of klacht?