Ossenhoofdstraat en 's-Heerhendrikskinderenstraat

Ossenhoofdstraat en 's-Heerhendrikskinderenstraat

DNWG voert vanaf 10 februari aan de Ossenhoofdstraat en ’s-Heerhendrikskinderenstraat en werkzaamheden uit aan kabels en leidingen. Deze werkzaamheden worden in opdracht van DNWG uitgevoerd door aannemingsbedrijf Nutswerk BV.

 

Om de werkzaamheden goed en veilig te kunnen uitvoeren vinden de werkzaamheden plaats in drie fases. Fase 1 betreft de Ossenhoofdstraat. De ’s-Heerhendrikskinderenstraat wordt in twee fases opgedeeld. Hierdoor bestaat fase 2 uit het gebied tussen de Stoofstraat en de Ramusstraat en fase 3 tussen de Ramusstraat en Nieuwstraat.

 

Fasering

Fase 1 vindt plaats aan de Ossenhoofdstraat. De werkzaamheden starten op maandag 10 februari 2020 en zal, indien er zich geen onvoorziene omstandigheden voordoen, duren tot en met vrijdag 27 maart 2020. Fase 2 sluit aan op deze werkzaamheden. De verwachting is dat alle drie de fases voor de bouwvakvakantie zijn afgerond.
Na deze werkzaamheden in de grond, wordt de straat in opdracht van de gemeente Goes opnieuw bestraat. De bestratingswerkzaamheden starten op zijn laatst na de bouwvak vakantie van 2020.

 

Verkeersaanpassingen

Vanaf maandag 10 februari is de Ossenhoofdstraat afgesloten voor al het verkeer. Voor voetgangers blijft het gebied bereikbaar. Omwonenden kunnen daardoor hun woning te allen tijde bereiken.

Om de omgeving goed bereikbaar te houden, worden er tijdelijk kleine verkeersaanpassingen doorgevoerd. De aanpassingen op de verkeersborden zorgen ervoor dat het verkeer ter plaatse wordt omgeleid.

 

DNWG Infra BV, Enduris en Evides

Enduris B.V. is uw regionale netbeheerder voor elektriciteit en gas. DNWG beheert en onderhoudt de netten in opdracht van Enduris. Evides Waterbedrijf produceert en levert drinkwater in Zuidwest Nederland. In opdracht van Evides werkt DNWG aan uw drinkwaterleidingnet.

 

Contact

Heeft u algemene projectvragen? Neem dan tijdens kantooruren contact op met Sarie Steenbergen van RAE Advies & Engineering via telefoonnummer 06 44 44 71 14 of Wim de Rijke van RAE Advies & Engineering via telefoonnummer 06 54 60 59 13. 

 

Communicatie

Bewoners worden geïnformeerd over de werkzaamheden. Verzonden omgevingscommunicatie kunt u hieronder downloaden. 

Bewonersbrief 

 


Heeft u een storing, vraag, opmerking of klacht?