Sint Jansteen

Sint Jansteen

Eind mei 2019 voert DNWG in opdracht van Enduris en Evides Waterbedrijf werkzaamheden uit aan de elektriciteitskabels en drinkwaterleidingen in Sint Jansteen aan de Oude Drydijck en omgeving. Evides Waterbedrijf produceert en levert drinkwater in Zuidwest Nederland. In opdracht van Evides werkt DNWG aan uw drinkwaterleidingnet.

 

Werkzaamheden
De straat zal worden open gegraven om de nieuwe leidingen en kabels te leggen en om de oude te verwijderen. Op dat moment is uw woning niet per auto bereikbaar en zult u ergens anders moeten parkeren. In een aantal gevallen worden ook de aansluitleidingen van het hoofdnet naar woningen vervangen. Hiervoor is het nodig dat er iemand aanwezig is in de woning. Wanneer dit bij u het geval is, zullen wij u hiervan ruim van tevoren op de hoogte brengen. 


Planning

We verwachten, mits er zich geen verdere onvoorziene omstandigheden voordoen, begin 2020 het werk af te ronden. In september 2019 start in opdracht van gemeente Hulst de vervanging van de riolering in dit gebied. 

 

Contact

Heeft u algemene projectvragen? Neem dan tijdens kantooruren contact op met de Project Manager van DNWG via telefoonnummer 0113 74 11 00. 

 

Communicatie

Bewoners worden geïnformeerd over de werkzaamheden. Verzonden omgevingscommunicatie kun u hieronder downloaden. 

 

040219 Uitnodiging bewonersavond 

 


Heeft u een storing, vraag, opmerking of klacht?