Spuiwerkzaamheden gemeente Borsele

Spuiwerkzaamheden gemeente Borsele

Publicatiedatum: 25 november 2022

 

Op maandag 12 december start DNWG in samenwerking met waterbedrijf Evides met werkzaamheden aan de drinkwaterleiding in de gemeente Borsele (Ovezande, Driewegen & Oudelande).

 

Werkzaamheden
Deze onderhoudswerkzaamheden zijn nodig om u ook in de toekomst schoon en betrouwbaar drinkwater te kunnen leveren. Tijdens deze werkzaamheden is er een kleine kans dat u een wisselende waterdruk heeft of dat er bruin water bij u uit de kraan komt. De werkzaamheden duren ongeveer 10 weken. Dit kan veranderen door ongunstige weersomstandigheden of andere, nu nog niet voorspelbare, situaties. 

 

Wanneer in uw straat?

Op www.waterstoring.nl/evides kunt u zien wanneer we in uw straat aan het werk zijn.

 

Hoe gaat u om met bruin water?

Op de site van Evides leest u wat bruin water is en hoe u ermee om kunt gaan als dit tijdelijk uit de kraan komt. Onze tip is om de kraan dan wat langer te laten doorlopen. Bruin water is absoluut niet schadelijk voor de gezondheid, u kunt het gewoon drinken.

 

Bewust watergebruik

Een betrouwbare waterkwaliteit leveren is van essentieel belang. Noodzakelijke werkzaamheden hiervoor voeren we altijd uit, ook in drogere perioden. Dit doet Evides uiteraard zo bewust mogelijk. Zij brengen het water dat vrijkomt waar mogelijk via een plantsoen, sloot of rivier terug de natuur in. Voor meer informatie over uw drinkwater kunt u terecht op de website van Evides.


Heeft u een storing, vraag, opmerking of klacht?