Vlissingen van der Helstlaan

Vlissingen van der Helstlaan

Op 1 april start DNWG Infra B.V. in opdracht van Enduris B.V. en Evides Waterbedrijf N.V. werkzaamheden aan de elektriciteitskabels en drinkwaterleidingen in de van de Helstlaan te Vlisingen. Evides Waterbedrijf produceert en levert drinkwater in Zuidwest Nederland. In opdracht van Evides werkt DNWG aan uw drinkwaterleidingnet.

 

Werkzaamheden
De straat zal worden open gegraven om de nieuwe leidingen en kabels te leggen en om de oude te verwijderen. Hiervoor worden graafwerkzaamheden in het trottoir verricht. Wij zorgen ervoor dat u ten allen tijde uw woning kunt bereiken.

 

In een aantal gevallen worden ook de aansluitleidingen van het hoofdnet naar uw woning vervangen. Hiervoor is het nodig dat er iemand aanwezig is in de woning. Wij zullen u hiervan ruim van tevoren op de hoogte brengen. 

Planning

DNWG verwacht, mits er zich geen verdere onvoorziene omstandigheden voordoen, het project in october af te ronden. De werkzaamheden van de gemeente Vlissingen lopen door tot februari 2020.

 

Contact

Heeft u algemene projectvragen? Neem dan tijdens kantooruren contact op met de Project Manager van DNWG via telefoonnummer 0113 74 11 00. 

 

Communicatie

Bewoners worden geïnformeerd over de werkzaamheden. Verzonden omgevingscommunicatie kun u hieronder downloaden. 

 

20190320 Aankondigingsbrief vd Helstlaan


Heeft u een storing, vraag, opmerking of klacht?