Werkzaamheden Daleboutseweg

Werkzaamheden Daleboutseweg

Op dinsdag 29 september aanstaande start DNWG met werkzaamheden aan de drinkwaterleiding in het gebied Daleboutseweg/Burgh Haamstede.

Wat gaat er gebeuren?

In verband met de aanleg van een nieuwe rotonde dient de transportleiding voor water te worden verlegd. Het grootste gedeelte van de leiding is al aangelegd. Alleen het aansluiten op het bestaande waterleidingnet moet nog gebeuren. Om de overlast tot een minimum te beperken, voeren we alle werkzaamheden in het hieronder genoemde tijdsbestek uit.

Planning

De werkzaamheden starten op dinsdag 29 september 2020 om 21.00 uur en eindigen op woensdag 30 september 2020 om 07.00 uur.

Mogelijke impact

Als gevolg van de werkzaamheden is er tijdelijk kans op een verminderde waterdruk. Door snelheidsverandering van de doorstroming in de leidingen is er tevens een kleine kans op bruin water in de leiding. Het is niet schadelijk voor uw gezondheid als u dit water drinkt/heeft gedronken. Laat de kraan goed doorlopen als u helder water wilt. Meer over bruin water leest u op www.DNWG.nl/bruinwater.

Evides Waterbedrijf

Evides Waterbedrijf produceert en levert drinkwater in Zuidwest-Nederland. In Zeeland werkt DNWG met Evides samen aan de drinkwaterleidingen.

Contact

Heeft u nog vragen? Dan verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met een van onze medewerkers via telefoonnummer 0113 - 74 11 00. Wij zijn u graag van dienst op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur.


Heeft u een storing, vraag, opmerking of klacht?