Werkzaamheden Zierikzee, Bruinisse, Haamstede, Tholen, Stavenisse

Werkzaamheden Zierikzee, Bruinisse, Haamstede, Tholen, Stavenisse

Van maandag 15 oktober tot en met vrijdag 19 oktober 2018 werkt DNWG in opdracht van Evides Waterbedrijf aan de drinkwatertransportleiding in Zierikzee, Bruinisse, Haamstede, Tholen en Stavenisse. Woont u in één van deze plaatsen of in de omgeving? Dan bestaat er een kleine kans dat u tijdens en na de werkzaamheden een verminderde waterdruk en/of bruin water ervaart. 

 

Werkzaamheden

Om de betrouwbaarheid van ons drinkwater in Zeeland te kunnen blijven waarborgen, gaan we afsluiters controleren. Dit kan als gevolg hebben dat u tijdens de werkzaamheden in uw wijk tijdelijk bruin water uit de kraan krijgt en/of tijdelijk een lagere waterdruk ervaart. 

 

Planning
De planning ziet er vooralsnog als volgt uit (mits zich geen onvoorziene omstandigheden voordoen):

15 oktober 08:00-16:30 Zierikzee

16 oktober 08:00-16:30 Bruinisse

17 oktober 08:00-16:30 Haamstede

18 oktober 08:00-16:30 Tholen

19 oktober 08:00-16:30 Stavenisse

 

Bruin water

Als gevolg van de snelheidsverandering van de doorstroming in de leidingen is er een kans op bruin water. Losse deeltjes in de leiding komen dan in beweging, wat een andere kleur water als gevolg heeft. Bruin water is absoluut niet schadelijk voor de gezondheid, u kunt het gewoon drinken. Meer over bruin water leest u op www.DNWG.nl/bruinwater.

 

Evides Waterbedrijf
Evides Waterbedrijf produceert en levert drinkwater in Zuidwest Nederland. In opdracht van Evides werkt DNWG aan uw drinkwaterleidingnet.

 

Communicatie

Bewoners worden geïnformeerd over de werkzaamheden. Verzonden omgevingscommunicatie en advertenties kun u hieronder downloaden.

11-10-2018 Advertentie Eendrachtsbode

10-10-2018 Advertentie Ons Eiland Schouwen-Duiveland

 


Heeft u een storing, vraag, opmerking of klacht?