Werkzaamheden Zoutelande

Werkzaamheden Zoutelande

DNWG voert in het najaar van 2021 in opdracht van netbeheerder Enduris B.V. werkzaamheden uit aan de elektriciteteitskabels en de gasleidingen aan de Duinweg en omgeving in Zoutelande.

 

Werkzaamheden

In Zoutelande vindt de herinrichting van de Duinweg en omgeving plaats. Hierbij vervangt DNWG oude kabels en leidingen. De gemeente Veere voert tegelijkertijd werkzaamheden uit aan de riolering en zorgt voor de nieuwe inrichting van het gebied. De wegen en openbare ruimte krijgen hierbij een nieuw uiterlijk.

 

Enduris

Enduris is de regionale netbeheerder in Zeeland voor elektriciteit en gas. Enduris staat voor veilig, betrouwbaar en kostenefficiënt beheer van de gas- en elektriciteitsnetten in Zeeland. Enduris is verantwoordelijk voor de aanleg, het onderhoud en de ontwikkeling van deze netten. Enduris is onderdeel van Stedin Groep.

 

Contact

Het aanspreekpunt voor dit project is SarieSteenbergen. Zij is omgevingsmanager en kan ualles vertellen over het project. U kunt bellen en whatsappen op 06-1818 8499 ofmailen naar info@sariesteenbergen.nl.

 

Communicatie

Bewoners worden geïnformeerd over de werkzaamheden. Verzonden omgevingscommunicatie kunt u hier downloaden. 


Heeft u een storing, vraag, opmerking of klacht?