Zierikzee wijk Malta

Zierikzee wijk Malta

DNWG voert vanaf begin oktober 2017 in opdracht van Enduris en Evides Waterbedrijf werkzaamheden uit aan de elektriciteitskabels en de gas- en drinkwaterleidingen in deze wijk. Evides Waterbedrijf produceert en levert drinkwater in Zuidwest Nederland. In opdracht van Evides werkt DNWG aan uw drinkwaterleidingnet. 

 

Bewonersinformatieavond
Bewoners zijn geïnformeerd via verschillende bewonersavonden. Hier vertellen de betrokken partijen (inclusief DNWG) wat hun rol in het project is, waar u terecht kunt met vragen en wat de globale planning is. Ook kunt u plantekeningen bekijken.

 

Contact

Heeft u algemene projectvragen? Neem dan contact op met Egbert Nieuwdorp, projectleider. Wanneer de uitvoerende aannemer bekend is, kunt u bij hem terecht voor vragen die gaan over het project ter plaatse.

Via deze website houden wij u op de hoogte van de vorderingen in het project.

 

Huisaansluitingen

Op dit moment worden de huisaansluitingen vernieuwd.

De monteur die de werkzaamheden aan uw huisaansluiting uitvoert, moet hiervoor bij u binnen zijn. Het is dus belangrijk dat u thuis bent of op een andere manier toegang kunt verlenen tot uw meterkast, ten tijde van de afspraak. Len de Geus van aannemer MVOI maakt met alle bewoners een afspraak. 

 

Veiligheid
Vanwege veiligheid en het soort laagspanningskabel waaraan we werken, is het nodig dat het aantal huisaansluitingen dat is aangesloten op deze laagspanningskabel, tijdens de werkzaamheden allemaal spanningsloos worden gesteld. Dat betekent voor u als bewoner en voor uw buren dat u tijdens de werkzaamheden even geen gebruik kunt maken van elektriciteit.

 

Wanneer wij niet bij u in de meterkast kunnen op het afgesproken tijdstip, kunnen we de kabel niet spanningsloos zetten en kunnen is het niet mogelijk om de huisaansluitingen die op dezelfde kabel zijn aangesloten bij u in de straat te vervangen.

Dat betekent uitloop van het project, maar nog vervelender, de afspraak die wij ook hebben gemaakt met al uw buren, moet verzet worden.  Zorg dus dat u thuis bent, of ons op een andere manier toegang tot uw meterkast verschaft. 

Contact

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft. Neem daarvoor gerust contact op met de projectopzichter van DNWG ter plaatse, Jos van den Bos, bereikbaar op werkdagen op 06-54373038. Ook kunt u contact opnemen met Len de Geus, uitvoerder bij aannemer MVOI op 06-57176537. 

 

Communicatie

Op de website van de gemeente kunt u lezen over het gehele project (inclusief riolering en werkzaamheden aan de publieke ruimte).

https://www.schouwen-duiveland.nl/inwoners/wonen-en-omgeving/werk-in-uitvoering/riolering-wijk-malta.html

Verzonden brieven 

180131 Brief bewoners - huisaansluitingen


Heeft u een storing, vraag, opmerking of klacht?