Hoe gaat DNWG om met het coronavirus? Meer informatie

Margrietstraat Terneuzen

Margrietstraat Terneuzen

DNWG Infra voert vanaf maandag 22 oktober werkzaamheden uit aan de elektriciteitskabels en de gas- en drinkwaterleidingen in de Margrietstraat, te Terneuzen. Dit doen wij in opdracht van Enduris B.V. en Evides Waterbedrijf. Voorafgaand aan bovengenoemde werkzaamheden is het nodig dat we uw huisaansluitingen voor gas, water en elektra controleren.

 

Ook zullen er in de omgeving op diverse locaties proefsleuven gegraven worden.

Tijdens deze werkzaamheden zult u geen tot weinig hinder ondervinden.

 

Legitimatie

We hebben onze monteurs geïnstrueerd om zich voorafgaand aan hun binnenkomst bij u te legitimeren. Vraagt u hier ook gerust naar. Het zijn monteurs van DNWG Infra.

 

Werkzaamheden bij u binnen

Wanneer u thuis bent en met uw instemming, bekijken de monteurs de watermeter opstelling en de elektriciteits- en gasmeter.

 

Werkzaamheden bij u buiten

Buiten uw woning bekijken de monteurs hoe de kabels en de leidingen vanaf uw woning of pand naar het net in de straat lopen. Dit gebeurt op basis van herkenningspunten. Er worden geen kabels of leidingen opgegraven.

 

Niet thuis?

Bent u niet thuis, dan bekijken de monteurs alleen de situatie van de leidingen vanaf uw woning of pand naar het leidingnet in de straat. De monteur zal een brief in de bus doen met  zijn telefoonnummer zodat u een afspraak kunt maken.

 

Contact

Heeft u algemene vragen over het project, neem dan contact op met het Front Office DNWG, te bereiken op werkdagen van 08.30 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer 0113-74 11 00.

 

Communicatie

Bewoners worden geïnformeerd over de werkzaamheden. Verzonden omgevingscommunicatie kun u hieronder downloaden.

 

Bewonersbrief Terneuzen Margrietstraat

Plattegrond schouwingswerkzaamheden

Plattegrond proefsleuven werkzaamheden

 


Heeft u een storing, vraag, opmerking of klacht?