Spuiwerkzaamheden Hulst en omgeving

Spuiwerkzaamheden Hulst en omgeving

Op 8 december 2021 aanstaande start DNWG met werkzaamheden aan de drinkwaterleiding in Hulst en omgeving.

Werkzaamheden

Om de betrouwbaarheid van ons drinkwater in Zeeland te blijven waarborgen, gaan we onder hoge snelheid drinkwaterleidingen spoelen. Dit noemen we spuien. Deze werkzaamheden kunnen ertoe leiden dat u tijdelijk bruin water uit de kraan krijgt en/of tijdelijk een lagere waterdruk ervaart. 

Planning

Het gehele spuiproject hebben we opgedeeld in twee modules, module 1 en module 3. In onderstaande planning ziet u wanneer we in welk gebied we wanneer werkzaam zijn. Let op, deze data kunnen veranderen door gunstige of minder gunstige weersomstandigheden, of andere, nu nog niet voorspelbare situaties. 

 

Module

Plaats

Start werkzaamheden

Verwachte einddatum

3

Koewacht, Axel, Heikant, Sint Jansteen, Hulst, Graauw, Nieuw Namen, Walsoorden, Lamswaarde, Kuitaart, Terhole.

8-12-2021

21-1-2022

1

Kloosterzande, Vogelwaarde, Ossenisse, Hengstdijk

7-3-2022

9-4-2022

 Let op: bevindt uw woonplaats zich in de gemeente Hulst en staat deze niet in het overzicht? Dan vinden de werkzaamheden in een later stadium plaats. Hierover wordt u t.z.t. geïnformeerd.

Mogelijke impact

Als gevolg van de snelheidsverandering van de doorstroming in de leidingen is er kans op bruin water. Onze tip is om de kraan dan wat langer te laten doorlopen. Bruin water is absoluut niet schadelijk voor de gezondheid, u kunt het gewoon drinken. Meer over bruin water leest u op www.DNWG.nl/bruin-water.

Evides Waterbedrijf

Evides Waterbedrijf produceert en levert drinkwater in Zuidwest-Nederland. In Zeeland werkt DNWG met Evides samen aan de drinkwaterleidingen.

Contact

Heeft u nog vragen? Dan verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met een van onze medewerkers via telefoonnummer 0113 - 74 11 00. Wij zijn u graag van dienst op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur.

 


Heeft u een storing, vraag, opmerking of klacht?