Hoe gaat DNWG om met het coronavirus? Meer informatie

Havenkom Middelharnis

Havenkom Middelharnis

DNWG voert vanaf maandag 23 september 2019 in opdracht van Stedin en Evides Waterbedrijf werkzaamheden uit aan de elektriciteitskabels en de gasleidingen aan de Havenkom te Middelharnis. In de week voorafgaand aan 23 september wordt er een keet geplaatst en wordt er materiaal geleverd. 

 

Werkzaamheden

Om de oude elektriciteitskabels en de drinkwaterleiding te vervangen is het nodig dat wij de straat en/of de trottoirs tijdelijk ontgraven. Dit kan betekenen dat u uw auto tijdelijk ergens anders moet parkeren. Uiteraard zorgen wij er voor dat u te allen tijde uw woning en/of bedrijf kunt bereiken. Ook worden de huisaansluitingen daar waar noodzakelijk aangepast. De werkzaamheden van DNWG worden in de tweede week van november 2019 afgerond. De gemeente gaat na afronding van de werkzaamheden van DNWG aan de slag in de publieke ruimte. Ook verrichten zij werkzaamheden aan de havenkade. Meer informatie hierover leest u op de website van de gemeente Goeree-Overflakkee.

Projectpagina gemeente Goeree-Overflakkee

 

Stedin en Evides Waterbedrijf

Stedin is de netbeheerder voor elektriciteit en gas op Goeree-Overflakkee. Evides Waterbedrijf produceert en levert drinkwater in Zuidwest Nederland. In opdracht van Evides werkt DNWG aan uw drinkwaterleidingnet.

 

Contact

Heeft u algemene projectvragen? Neem dan tijdens kantooruren contact op met het Front Office van DNWG, te bereiken op 0113 74 11 00

 

Communicatie

Bewoners worden geïnformeerd over de werkzaamheden. Verzonden omgevingscommunicatie kun u hieronder downloaden.

190828 Bewonersbrief uitnodiging inloopavond

 


Heeft u een storing, vraag, opmerking of klacht?