Korteweegje Dirksland

Korteweegje Dirksland

Tot en met eind 2020 zijn er werkzaamheden in het Korteweegje in Dirksland. Aannemer Siers start in opdracht van DNWG op maandag 31 augustus met het vervangen van de drinkwaterleiding en het aanpassen van de huisaansluitingen. Daarvoor worden graafwerkzaamheden uitgevoerd in de straat en het trottoir. Alle aanwonenden hebben een brief ontvangen over de werkzaamheden.

 

De waterleiding ligt tussen industrieterrein Watertoren en de rotonde in het dorp. De werkzaamheden duren ongeveer zestien weken, wanneer zich geen onvoorziene situaties voordoen. Het fietspad achter de woningen aan de Korteweegje 14 tot en met 26 wordt op termijn tijdelijk afgesloten. (Brom)fietsers worden hier veilig omgeleid met borden. De werklocaties worden afgezet en zo klein mogelijk gehouden om de veiligheid voor de omgeving te garanderen. 

 

Wekelijks is de bouwkeet van Siers op woensdag van 13.00 tot 14.00 uur geopend voor vragen van omwonenden of andere belangstellenden of belanghebbenden. De bouwkeet is te vinden aan het Korteweegje 65. De voortgang van de werkzaamheden is te volgen via de BouwApp. Deze is gratis te downloaden voor telefoon of tablet (in de Playstore of in de Appstore). De app geeft met regelmaat informatie over de voortgang van de werkzaamheden, wegafsluitingen, omleidingen, enzovoort.

 

Evides Waterbedrijf produceert en levert drinkwater in Zuidwest-Nederland. In Zeeland werkt DNWG met Evides samen aan de drinkwaterleidingen.

 

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:

DNWG, Chris Markwat (projectopzichter): 0113 - 741 100
Siers, Ronald Mast (uitvoerder): 088 - 557 27 00


Heeft u een storing, vraag, opmerking of klacht?