Herkingen (Goeree-Overflakkee drinkwater spuiactie)

Herkingen (Goeree-Overflakkee drinkwater spuiactie)

Binnenkort start DELTA Infra B.V. namens Evides Waterbedrijf met een spuiactie in het gebied Haringvliet/Nieuwe Tonge/Herkingen op het eiland Goeree-Overflakkee. Dat betekent dat drinkwaterleidingen onder hoge druk worden doorgespoeld. 

 

Wat merkt u hiervan?
Door de werkzaamheden kunnen klanten in het werkgebied tijdelijk te maken krijgen met een verminderde waterdruk of bruin water. Dit kan het geval zijn wanneer er gespuid wordt in uw directe omgeving. U ziet dan bussen van DELTA Netwerkgroep in uw buurt staan en medewerkers op straat aan het werk. Voel u vrij om de mensen aan te spreken als u vragen heeft. Op deze dagen adviseren wij u overdag (op werkdagen tussen 08:30 en 16:30) geen was te draaien. 
Zijn wij niet in uw directe omgeving aan het werk, dan kunt u wel overdag de was doen. Voor de zekerheid kunt u even een kraan laten lopen om te controleren of de kleur van het water helder is en blijft.

 

Spuiactie op Goeree-Overflakkee
Op heel Goeree-Overflakkee worden de drinkwaterleidingen doorgespoeld. Dit doen we in vijf werkgebieden. Haringvliet/Nieuwe Tonge/Herkingen is het 4e werkgebied. Hierna volgt nog een werkgebied in het oostelijk deel van Goeree-Overflakkee.

 

Planning
Óp 18 april 2017 starten we met spuien in de regio Haringvliet/Nieuwe Tonge/Herkingen. In fases wordt het gehele gebied gespuid. Op 5 mei 2017 ronden wij de werkzaamheden af. De planning is als volgt:

Stad aan het Haringvliet    week 16   18-4 t/m 21-4

Nieuwe Tonge                     week 17   21-4 t/m 1-5

Herkingen                            week 18    1-5 t/m 5-5

 

Informatie
Lees meer over bruin water. Wilt u specifieke informatie over het project? Neem dan contact op met ons Front Office op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer 0113 74 1100.

 

Communicatie

Hieronder kunt u de informatiekaart downloaden die onder de bewoners wordt verspreid.

 

170410 Spuikaart Haringvliet

170412 Spuikaart Nieuwe Tonge

170417 Spuikaart Herkingen

 


Heeft u een storing, vraag, opmerking of klacht?